РЕЦЕНЗІЯ НА МОНОГРАФІЮ ДОЦЕНТА КАФЕДРИ ТЕОРІЇ ТА ПРАКТИКИ ПЕРЕКЛАДУ ФАКУЛЬТЕТА ІНОЗЕМНОЇ ФІЛОЛОГІЇ ЗАПОРІЗЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТА ШЕВЧЕНКА ОЛЕКСАНДРА ІВАНОВИЧА «ТЕЛЕОЛОГІЧНІ ОСНОВИ СМИСЛОУТВОРЕННЯ В АНГЛОМОВНОМУ ПУБЛІЦИСТИЧНОМУ ДИСКУРСІ» - Швачко, С.О. (Нова філологія, 2019)
Рецензія на монографію доцента кафедри теорії та практики перекладу факультета іноземної філології Запорізького національного університета Шевченка Олександра Івановича «Телеологічні основи смислоутворення в англомовному публіцистичному дискурсі» (Шевченко О. І. Телеологічні основи смислоутворення в англомовному публіцистичному дискурсі : [монографія]. Запоріжжя : Запорізький національний університет, 2016. 310 с.)