ІНДИВІДУАЛЬНО-АВТОРСЬКА ВЕРБАЛЬНА АКТУАЛІЗАЦІЯ КОНЦЕПТУ DISEASE В ОПОВІДАННІ ЕЛІС МАНРО “SOME WOMEN” - СЕМЕНЮТА, Г. Л. (Нова філологія, 2017)
У статті досліджується індивідуально-авторська специфіка представлення концепту DISEASE в оповіданні Е. Манро. У ході дослідження розглянуто підходи до визначення терміну «концепт». У результаті аналізу виявлено особливості експліцитної та імпліцитної вербалізації концепту як прояву авторського ідіолекту.