ФУНКЦІОНУВАННЯ МЕТАФОРИ У СУЧАСНІЙ АНГЛІЙСЬКІЙ МОВІ (НА МАТЕРІАЛІ ЕКОНОМІЧНИХ ТЕКСТІВ АНГЛО-АМЕРИКАНСЬКОЇ ПРЕСИ) - ФЕСЕНКО, І. М. (Нова філологія, 2017)
Наукова стаття має за мету дослідження функціонування метафори в спеціальних текстах економічного спрямування. Кількість досліджень, присвячених метафорі взагалі, свідчить про складність цього мовного явища. Тому метою цієї статті є вивчення особливостей і спеціфічних характеристик метафори в економічних текстах.