ІННОВАЦІЙНА РЕПРЕЗЕНТАЦІЯ КОНЦЕПТУ МОДА У СУЧАСНІЙ АНГЛІЙСЬКІЙ МОВІ - КАЛАШНИКОВА, М. Ю. (Нова філологія, 2017)
Дана стаття присвячена вивченню інноваційної актуалізації концепту МОДА на матеріалі англійської мови. Увага приділяється особливостям змін зафіксованих у мові з урахуванням тендецій характерних для сучасної культури. У статті розглядається феномен поняття «концепт» у рамках субєктивного закріплення смислу за лексичними одиницями – неологізмами, та проводиться аналіз вербалізації концепту МОДА.