ЕНЕРГІЯ ФРЕЙМУ: ПОСТАНОВКА ПРОБЛЕМИ - ПРИХОДЬКО, Г. І. (Нова філологія, 2017)
У даній статті основна увага приділяється обґрунтуванню енергетичного потенціалу фрейму. Відзначається, що фрейм – двоїста структура, що несе і енергетичний потенціал, якщо розуміти протиставлення фізичного складника фрейму і його ментальної сутності як схеми концепту, що репрезентується вербально. Енергія ситуацій всіх видів через сенсорику потрапляє в нервову систему людини, перетворюється однаково в нервові імпульси і зберігається в ментальному просторі людини в формі енергетичного складника фрейму як структуратор концепту.