ЛЕКСИКО-СЕМАНТИЧНА АНАЛОГІЯ ЯК ДІЄВИЙ ФАКТОР ПОПОВНЕННЯ АНГЛОМОВНОГО КОМП’ЮТЕРНОГО ЛЕКСИКОНУ - ЧИРВОНИЙ, О. С. (Нова філологія, 2017)
У статті розглядається роль лексико-семантичною аналогії в процесі збагачення сучасного англомовного комп’ютерного лексикону. Завдяки функціональної простоті і широкої доступності готових моделей, аналогія стала продуктивним способом створення нових слів і словосполучень у комп’ютерній лексиці. Доведено, що лексико-семантична аналогія бере активну участь у збагаченні сучасного комп’ютерного лексикону.