ТРУДНОЩІ ПЕРЕКЛАДУ АУДІОМЕДІЙНОГО ТЕКСТУ З АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ НА РОСІЙСЬКУ (НА ПРИКЛАДІ ФІЛЬМУ БАЗА ЛУРМАНА «МУЛЕН РУЖ») - ЗАПОЛЬСКИХ, С. П.; СОЛОВЙОВА, А.О. (Нова філологія, 2017)
У статті розглядаються основні труднощі, які виникають під час перекладу аудіо медійного тексту з англійської мови на російську на прикладі перекладу сценарію фільму База Лурмана «Мулен Руж». У результаті дослідження виявлено фактори, які відіграють найбільш важливу роль у процесі перекладу даного типу текстів.