СЕМАНТИЧНА СПОЛУЧУВАНІСТЬ ІНТЕНСИФІКАТОРІВ ТА НОМІНАЦІЙ “SETTLEMENT” У ТУРИСТИЧНОМУ РЕКЛАМНОМУ ДИСКУРСІ - КОЛІСНИЧЕНКО, Т. В. (Нова філологія, 2016)
Стаття присвячена дослідженню типів сполучуваності інтенсифікаторів номінацій “settlement” у рекламному туристичному дискурсі англійської мови. Мета – визначити роль інтенсифікаторів як засобу впливу на споживача туристичних послуг. Інтенсифікатори у рекламному туристичному дискурсі спрямовані на вирізнення додаткових компонентів лексеми “settlement”, що посилює ілокутивну силу висловлювання та сприяє виконанню основної функції даного типу дискурсу.