ТЕМПОРАЛЬНА СІТКА НІМЕЦЬКИХ ЕПІГРАМ - МАМЕДОВА, А. І. (Нова філологія, 2019)
Стаття присвячена німецькій епіграмі як жанру. Головну увагу приділено аналізу текстів німецьких епіграм, а також характеристиці їх темпоральної сітки. У ході дослідження виявлено основні темпоральні форми, до яких відносяться презентні та претарітальні, та їх найчастотніші комбінації.