РЕЦЕНЗІЯ НА МОНОГРАФІЮ КАНДИДАТА ФІЛОЛОГІЧНИХ НАУК, ДОЦЕНТА КАФЕДРИ ПРИКЛАДНОЇ ЛІНГВІСТИКИ СХІДНОЄВРОПЕЙСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ІМЕНІ ЛЕСІ УКРАЇНКИ МАКАРУК ЛАРИСИ ЛЕОНІДІВНИ - Дудок, Р.І. (Нова філологія, 2019)
Рецензія на монографію кандидата філологічних наук, доцента кафедри прикладної лінгвістики Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки Макарук Лариси Леонідівни (Мультимодальність сучасної англомовної мас-медійної писемної комунікації [текст] : монографія. Луцьк : Вежа-Друк, 2018. 424 с.)