ЛІНГВОСТИЛІСТИЧНІ ОСОБЛИВОСТІ ПЕРЕКЛАДУ МЕТАФОРИЧНОГО КОНЦЕПТУ DIE WELT НА МАТЕРІАЛІ РОМАНУ К. РАНСМАЙРА «DIE LETZTE WELT» - СКИДАНОВИЧ, О. О.; ФЕДОРЕНКО, Л. В. (Нова філологія, 2018)
Стаття висвітлює метафоричний концепт як продукт та водночас продуцент метафори. Робота присвячена аналізу лінгвостилістичних особливостей перекладу метафоричного концепту як феномену на матеріалі роману Крістофа Рансмайра «Die Letzte Welt».