ГЕНЕЗИС АНГЛІЙСЬКОГО МОЛОДІЖНОГО СЛЕНГУ - БОЖКО, Я. Ю. (Нова філологія, 2017)
У статті обґрунтовано основні аспекти генезису американського молодіжного сленгу. У ході дослідження виокремлено молодіжний сленг як один зі стратів спеціального сленгу. Методом вибіркового аналізу проведено соціальну стратифікацію молодіжного сленгу та охарактеризовано його з точки зору експресивної цінності.