МЕТАФОРА Р. ШАРА - АЛЕКСЄЄВ, А. Я. (Нова філологія, 2017)
У статті розглядається індівідуальна метафорика одного з найвідоміших поетів Франції ХХ століття, що стоїть біля витоків літературного модернізму.