ЛЕКСИКО-СТИЛІСТИЧНІ ЗАСОБИ ВЕРБАЛІЗАЦІЇ КОНЦЕПТУ МОРАЛЬНІСТЬ В ТЕКСТАХ СУЧАСНОЇ АМЕРИКАНСЬКОЇ ЛІТЕРАТУРИ І ТОК-ШОУ - КОЛОМІЙЧУК, О. С. (Нова філологія, 2017)
У статті проаналізовано способи лексико-стилістичної вербалізації концепту МОРАЛЬНІСТЬ в англійській мові. Автором систематизовано уявлення про лексико-стилістичних засоби та їх функції в тексті. Здійснене порівняння лексико- стилістичних засобів, які вербалізують концепт МОРАЛЬНІСТЬ, на матеріалі аналізу текстів сучасної американської літератури і ток-шоу.