СОЦІОФУНКЦІОНАЛЬНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ АНГЛІЙСЬКОМОВНОЇ ІННОВАЦІЙНОЇ ЛЕКСИКИ КОМП’ЮТЕРНОЇ ТЕХНОСФЕРИ - КІЗІЛЬ, М. А. (Нова філологія, 2017)
Статтю присвячено дослідженню соціофункціональних характеристик англійськомовної інноваційної лексики сфери комп’ютерних технологій. Подібні характеристики визначаються шляхом з’ясування конкретних екстралінгвальних факторів, що зумовлюють появу, функціонування та розповсюдження інноваційних засобів, які використовуються для номінації понять і реалій комп’ютерної техносфери в англійській мові. Аналіз соціофункціональних характеристик інноваційної комп’ютерної лексики англійської мови здійснюється з огляду на контексти її реального використання.