ЕВОЛЮЦІЯ СТИЛЮ НІМЕЦЬКОМОВНОЇ НОВЕЛИ В АСПЕКТІ ЛІНГВОСИНЕРГЕТИКИ - ЧЕРЕДНИЧЕНКО, В. П. (Нова філологія, 2016)
У статті проведено дослідження еволюції стилю німецькомовної новели в лінгвосинергетичному аспекті. Виведено періодизацію німецькомовної новели з урахуванням історичних та соціальних факторів. Виокремлено еволюційно- стилістичні моделі німецькомовної новели.