НОВИЙ ВИМІР УКРАЇНСЬКОЇ ПСИХОЛІНГВІСТИКИ РЕЦЕНЗІЯ НА МОНОГРАФІЮ ПАПІШ ВІТАЛІЇ АНДРІЇВНИ «ЛІНГВОПСИХОАКЦЕНТУАЦІЯ ЕЛІТАРНОЇ МОВНОЇ ОСОБИСТОСТІ: ТЕОРІЯ, ІСТОРІЯ, ДИСКУРСИВНА ПРАКТИКА» - Осіпова, Т. Ф. (Нова філологія, 2023)
НОВИЙ ВИМІР УКРАЇНСЬКОЇ ПСИХОЛІНГВІСТИКИ РЕЦЕНЗІЯ НА МОНОГРАФІЮ ПАПІШ ВІТАЛІЇ АНДРІЇВНИ «ЛІНГВОПСИХОАКЦЕНТУАЦІЯ ЕЛІТАРНОЇ МОВНОЇ ОСОБИСТОСТІ: ТЕОРІЯ, ІСТОРІЯ, ДИСКУРСИВНА ПРАКТИКА»